torstai 4. huhtikuuta 2013

Auringonlasku kattojen yllä Bangkokissa - Red Sky Centara Grand - hotellin kattobaari

Bangkokiin voi tulla Mae Phim'sta julksilla kulkuvälineillä (kuten olen aiemmin kirjoittanut) ja taksilla. Tämänkertainen viikonloppupyrähdys tehtiin taksilla menosuuntaan ja bussilla kotiin. Jos ei ole paljon tavaraa, matka taittuu melkein yhtä mukavasti molemmilla keinoilla.

Vanhojen tuttujen Bangkokin viihdykkeiden (ostokset, joki, temppelit...) halusimme nähdä Bangkoktin kattojen yläpuolelta. Niinpä siis päätimme suunnistaa hyvissä ajoin ennen auringonlaskua johonkin Bangkoin taivasbaareista.

Tunnetuin niistä on Le Bua ChaoPraya-joen varressa lähellä luksushotelleja, Shangri La ja Oriental. Sinne kuulemma vaaditaan muodollinen pukeutuminen, eikä varvassandaaleissa pääse sisään. Lisäksi paikka kuuluu olevan auringonlaskun aikaan niin täynnä, että näkymää ihailemaan on vaikea päästä.

Valitsimme Red Sky baariin, joka on uuden Centara Grand hotellin kattobaari ja sen alla illastusravintola komein näkymin. Hotelli sijaitsee uuden Central World - ostoskeskuksen yhteydessä ja sen löytäminen on keskivaikea haaste. Mutta sitkeys palkitaan! Central World on muuten vertaansa vailla mittakaavassa ja tarjonnassa kun se on uudelleenrakennettu 2010 vuoden tuhopolton jälkeen, jonka punaiset tekivät mellakoiden yhteydessä.

Red Sky on ympyrän muotoinen ja Bangkokin voi nähdä kaikista suunnista. Elämys. Jos suuntaa baariin kyllin ajoissa, voi istahtaa kohden auringon laskua - upea näky, mutta polttavan kuuma, riippuen tietysti tuulen suunnasta. 55. kerroksen korkeudessa tuuli viilentää kohdalle osuessa sopivasti.

Valo muuttuu joka hetki kunnes pimeä laskeutuu ja baari on valomeren keskipisteessä.

Auringonlaskun aikaan baarissa on happy hour: esim. 2 valkoviinilasillista 300 thb + verot.


Pimeän laskeutuessa baarin ympärillä olevat valokaaret alkavat vaihtaa väriä ja bändi alkaa soittaa. Täällä ymmärretään käsite "taustamusiikki", se ei ole kovin yleistä Thaimaassa.





Ei kommentteja :

Lähetä kommentti