Palvelut

Paikan päällä on saatavilla kaikki palvelut, jotka tekevät lomastanne mukavan.  Yhteistyökumppanimme Mae Phim'ssa on Quality Voyage, josta saa palvelua englannisi ja tarvittaessa sähköpostitse myös suomeksi. Tarpeen mukaan autamme kyydin tilaamisessa ja muissa käytännön asioissa.
http://www.qualityvoyage.com/ 
Takky ja Nuch
66 (0) 83 587 7959 tai 66 (0) 85 100 8100
E-mail : qualityvoyage@yahoo.com

Quality Voyage tarjoaa seuraavia palveluita:

Kuljetuspalvelut

Taksikuljetukset lentokentältä talolle ja takaisin sekä lähiseudun kohteisiin ja hiukan kauemmaskin

Quality Voyage on paketoinut monenlaisia retkiä sopivalla etäisyydellä oleviin kohteisiin: Delfiineitä, elefantteja, tiikereitä, vesiputouksia, puutarjoja, saaria ja ostoksia. Tekemistä kyllä löytyy!

Kulkuneuvojen vuokraukset

Talomme varustukseen kuuluu kaksi polkupyörää. Lisää kulkuneuvoja saa helposti vuokrattua. Skootteri on kätevä menopeli ja sellaisen saa vuokrattua myös sivuvaunullisena. Etenkin korkeasesongin aikana sellainen kannattaa varata etukäteen. Myös autoja on tarjolla.

Siivouspalvelut

Talon vuokraan kuuluu loppusiivous, mutta jos ei huvita itse siivota loman aikana, kaikki palvelut on helposti saatavilla.

Lastentarvikkeet ja varavuoteet

Talossa on kolme makuuhuonetta, sängyt kuudelle ja yksi varavuode. Jos tarve vaatii, on Quality Voyagella tarjolla lastensänkyjä, syöttötuoleja ja turvaistuimia sekä varavuoteita myös aikuisille.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti