maanantai 16. tammikuuta 2012

Presidentin vaalit, aanestamaan Pattayalle!

Joulukuussa Suomesta lahtiessa mietitytti mahdollisuus kansalaisvelvollisuuden ja -oikeuden suorittamisesta presidentinvaalissa. Ei mietityttanyt kuitenkaan niin paljon, etta olisimme ymmartaneet ottaa mukaan aanioikeuslappumme.


Suomen Thaimaan suurlahetyston hyvalta FB-sivulta selvisi, etta aanestamaan ei tarvitse lahtea Bangkokiin, vaan sen voi tehda myos Pattayalla. Sen verran merkittava tapahtuma tama oli MaePhim'n siirtokunnassa, etta jo hyvissa ajoin suunniteltiin aanestysretki. Naapurin autokyydissa paastiin mukavasti Pattayalle - samaan kyytiin meita oli pakkautunut kuusi aanestajaa. Periaatteessa Pattayalle on Mae Phimista omalla autolla puolentoista tunnin matka - yleensa siihen menee enemman, silla kun maalta lahdetaan kaupunkiin, kaydaan jo matkan varrella ostoksilla ja asioita hoitamassa.

Maaseudun rauhasta Pattayan vilinaan.




Jos haluaa tehda isompia hankintoja, Pattaya on farangien suosima ostospaikka. Hinnat on tietysti myos sovellettu farangeille.

Aanestyspaikkana oli Marriot Pattaya, ei aivan uusi, mutta varsin viehattava Spa hotelli. Muuten Pattayassa ei mielestani ole mitaan viehattavaa, ja mielellaan sielta aina palaakin kotikylan rauhaan.


Aanestyspaikalla oli melkoinen jono, mutta kaikki sujui joustavasti, kuten aina. Aanetajien keski-ika oli korkea, meidan seurue minua ja Masaa lukuunottamatta nuoremmasta paasta. Ennakkoaanestys Pattayalla ja muissa alueen aanestyspaikoissa oli menestys
Kun aanet oli annettu kaytettiin loppupaiva tehokkaasti hankintojen tekemiseen ja kotona oltiin vasta pimean tultua.  Seuraavan kerran Pattayan down town'ssa kaydaan mikali aanestetaan toista kierrosta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti