tiistai 12. marraskuuta 2013

Mae Phim'sta uuteen ostoskeskukseen

Nyt seuraa taas skanditonta tekstia, suokaa anteeksi lukijani.

Useinkin pitaa (erityisesti naisten) paasta maalaiskylalta ostoksille. Klaeng on lahin ostospaikka ja sitten viime kaynnin sinne on rakennettu uusi ostoskeskus, jossa on iso marketti, mutta sen lisaksi paljon muuta mukavaa: putiikkeja, ravintoloita ja iso leffateatteri (josta ei farangeille kuitenkaan ole suurtakaan iloa).

Vuokrasimme lavataksin, joka hurautti meidat parissakymmenessa minuutissa uuteen ostosparatiisiimme. Lavataksi, joka siis vei ja haki (neljan tunnin kulutta) maksoi yhteensa 1000 thb - meita oli viisi kyydissa, mutta yhta hyvin olisi mahtunut kymmenen.

Marketti nayttaa samalta milta ne nayttavat kaikkialla, sisalta se on taatulla thai-twistilla maustettu: meluisa, varikas ja mika parasta, viilea.

Uusi ostari sijaitsee Sukhumvit-paakadulla, Kleaengin itareunalla.

Kun tulee lomalle Mae Phimiin, kannattaa pyytaa kuski kurvaamaan tata kautta, niin voi tehda tarvittavat aloitushankinnat ilmastoidussa marketissa, se on aluksi helpompaa, kuin lahtea haalimaan elintarvikkeita torilta ja kylan kaupoista.
Tassa nakymat Sukhumvitin molemmilta puolin. Taksikuski kuitenkin tietaa, minne vieda matkalaiset, kun se on sovittu etukateen tai kentalta lahdettaessa.

Muutama hauska poiminta ostarin tarjonnasta: 


Beautu Buffet on Korealainen kosmetiikkakonsepti, joka on kuin leipomo. Kosmetiikassa on nimet ja jotain selosteitakin englanniksi ja hinnat ovat kohtuulliset. Omia suosikkituotteita ovat kynsilakat (kestavia, halpoja, hyvia vareja) ja marjaisat kuorintatuotteet - oikein ihania auringon paahtamalle iholle.

Iloisen varinen Beauty Buffet. Melkein kaikki ihovoiteet ovat valkaisevia - niiden tehosta ja vaikutuksesta ei ole tietoa!
Beauty Buffan suloiset myyjattaret

Tarjoilija univormussaan.
MK-ketjun ravintoloita on yleensa kaikissa kauppakeskuksissa. Ne ovat varikkaita, siisteja ja ruokalistat ovat selkeita ja isokuvaisia. Hyva niin - silla ruoka on paasaantoisesti hot-pot aterioita, jossa valitaan erilaisia aineksia poydan keskella olevaan pataan kiehumaan. Saa sielta nuudeli- ja riisiaterioitakin, ankkaa ym. oikein maittavaa ja puhdasta ruokaa. Karsivallisyytta tosin tarvitaan niin henkilokunnan kuin asiakkaidenkin puolella. Ihan hyvan aterian onnistuimme syomaan ja ensikerralla luultavasti viela paremman.
Kaikki on uutta ja kiiltavaa











Nailla kaytavilla kelpaa lykkia ostoskarryja, Thaimaan Cittari.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti